Pakket Full Focus

Energie Control Methode

Pakket Full Focus

Energie Control Methode

Pakket Full Focus

Energie Control Methode

Dit pakket kies je wanneer je inzicht wilt krijgen in jouw fysieke belastbaarheid en van jezelf weet dat je een stok achter de deur nodig hebt om met het 6-weekse sportschema aan de gang gaan.

Uit de inspanningstest volgen o.a. jouw hartslagzones, je omslagpunt en je VO2-max. Ook wordt er een gepersonaliseerd 6-weeks sportschema voor jou opgesteld. Met dit pakket krijg je 3x per week begeleiding bij de uitvoering van dit sportschema.

Een nieuwe rust- en inspanningstest na 6 weken, om zo je vooruitgang te meten, zit standaard in dit pakket! Ook ontvang je een hartslagmeter en toegang tot de Energy Control app voor 2 maanden. Ook krijg je het boek Chronisch vermoeidheid, nooit meer van Stans van der Poel bij dit pakket. Zo leer je nog meer de achtergrond van de Energy Control Methode kennen.

Doelgroep

Stress / Burn-out

Wanneer jij veel stress ervaart, tegen een burn-out aanzit, een burn-out hebt of chronische vermoeidheid ervaart geeft deze test je inzicht op welk niveau je kan gaan sporten, zonder jezelf over te belasten. Uit deze test komt een gepersonaliseerd 6-weeks sportschema. Hierin staat precies op welke intensiteit jij kan gaan sporten zonder jezelf over te belasten of juist te weinig te doen.

Heb jij voldoende discipline om met dit schema aan de slag te gaan dan is dit het perfecte pakket voor jou. Weet jij van je zelf dat je iets meer een stok achter de deur nodig hebt om dit op te pakken kan je misschien beter kiezen voor Pakket Begeleiding of Pakket Full Focus.

Meteen contact?

Wat kan je van dit pakket verwachten?

Sport

Wanneer jij inzicht wilt krijgen in jouw belastbaarheid tijdens het sporten. Deze test genereert jouw hartslagzones, waardoor je op basis van deze zones je sportprestaties kan gaan verbeteren. Standaard ontvang je na de test een 6-weeks sportschema voor 3x per week sporten.

Wil jij tijdens het 6-weekse sportschema elke training begeleid worden, om zo de juiste stok achter de deur te hebben om het ook tot een succes te laten worden? Dan is dit het perfecte pakket voor jou.