CONTACT OPNEMEN

Geinteresseerd? Neem meteen contact op.

CONTACT OPNEMEN

Geinteresseerd? Neem meteen contact op.

CONTACT OPNEMEN

Geinteresseerd? Neem meteen contact op.

Wil je bellen?

Dat kan op,
06 1034 1225

Wil je e-mailen?

Dat kan ook,
lars@ijs-kracht.nl

Waar zijn de trainingen?

Buitengoed Ta Fête
Oostveenseweg 15, Schipluiden

Meteen contact?

Testimonials

“Wanneer je je voorneemt om aan je gezondheid te werken en voor het koude water cq ijsbad staat, is er een overwinning op je zelf nodig. Geconfronteerd met innerlijke roerselen en weerstand is het zo heerlijk om een coach en leidsman te ervaren die je trefzeker erdoorheen loodst en je bij je vertrouwen brengt. Vertrouwen in jezelf, vertrouwen op Lars. Vol rust, kracht, sensitiviteit coacht Lars de hele sessie.

Zijn warme, betrokken wijze van coachen met  kennis, kunde en afstemming op jou, geven vaste grond onder je voeten in het  donkere water om stappen te zetten, je doel te behalen.

De betrouwbare kalmte, de organisatorische vaardigheden, het inzicht en overzicht maken Lars tot een geweldige coach. En ook omdat hij je in je eigen kracht zet.

IJSkracht, brengt je bij je oerkracht. IJSkracht kristalliseert het uit op hoog niveau.

Voor mij is Lars IJSkoud de beste.”

Mascha van Dorp – Cursist

“Sinds januari 2021 coacht Lars mij bij het dippen in het koude buitenwater. Hij stelt je op je gemak, heeft oog voor details en begeleid het dippen vakkundig. Ik merk dat het me steeds beter af gaat en voel me elke week weer energiek na een IJSkracht sessie met Lars.”

Andres de GraafCursist