IJSKRACHT ACADEMY

De IJSkracht workshops op een rijtje.

IJSKRACHT ACADEMY

De IJSkracht workshops op een rijtje.

IJSKRACHT ACADEMY

De IJSkracht workshops op een rijtje.

WIJ ORGANISEREN WORKSHOPS VOOR

beginners tot en met gevorderden

IJSkracht organiseert workshops voor elk niveau. Zo heb je de IJSkracht workshop Basis voor degene die voor het eerst gaat ontdekken wat de kracht van IJS kan beteken. Voor een meer ervaren ienmand hebben we de IJSkracht workshop Gevorderden.

Zoek jij begeleiding bij je ontdekkingstocht naar de kracht van IJS, maar sluit een van deze workshops niet aan bij jouw wens, kijk dan eens bij Maatwerk wat IJSkracht voor je kan betekenen.

Tijdens deze IJSkracht workshops gaan we in op de theorie wat kou voor je lijf en geest kan betekenen. Ook zullen we ons focussen op verschillende ademhalingstechnieken. Een goede ademhaling gaat je helpen om focus te creëren en meer ontspannen het IJSbad in te stappen.

IJSKRACHT WORKSHOP BASIS

Meer weten?

IJSKRACHT WORKSHOP GEVORDERDEN

Meer weten?

IETS SPECIAALS?

reden tot maatwerk

De IJSkracht Workshops hebben vaste onderdelen, maar kunnen voor jou als individu of voor een groep ook op maat worden gemaakt. Wil je alleen met ademhaling aan de slag gaan of wil je veel meer weten over het IJSbad, dit kan allemaal. Gezamenlijk ontwerpen we een workshop die aan jouw wensen voldoet.

Het kan ook zijn dat je het spannend niet fijn vind om dit avontuur met een groep aan te gaan. Daarvoor heeft IJSkracht ook de mogelijkheid om jou persoonlijke of met z’n tweeën te begeleiden.

Neem dan contact op via het contact formulier, bel of mail en dan gaan we kijken hoe we iets moois kunnen maken wat voldoet aan jouw wensen en eisen.

MAATWERK

Meer weten?